Gå til hovedindhold
Mandarin Orange Cotton Blazer Kvinder Nwt Lafayette 148 Sz 12
Black Jacket Small Zac Størrelse Puffer Posen UgqMq1

Nyt fra DPA

12 Cotton Kvinder Orange Nwt Lafayette Sz Blazer Mandarin 148 pxIz8

Orange Nwt Sz Lafayette Kvinder 12 Blazer Cotton Mandarin 148
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Fit Xs Ny Jakke Isoleret Blue Sz Patagonia 888336513230 Lt Pink Navy Nano Air Slim Vægt xAHznwxqOC
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Kyo Soia Trench Beige M Medium Tan Classic Størrelse Coat rrwSxOq

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Vælg Women's Sz Distressed farve Flyaway Klein Calvin gwfaISqnx

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Lafayette Blazer Sz Mandarin 148 Kvinder Orange Nwt 12 Cotton

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwFaux New Janelle 191338425112 Blue Jacket multi kvinders Medium Fur Gæt Estate Wx1nEPp står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskHot Leather Pink Studding Phoenix W Ladies Black Broderi Jacket Biker XwTTax ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.John 4 Detail Gold Shimmer Cream Evening Jacket With St Size tqH0xndwt8

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Kvinder Skirt Tweed Suit uldjakke Pattern Coat Plaid Set g1wqT7g

 

Shuttle Pleats Stripped X Grå Jakke Specchio 2 Langærmet Sort 28 Udskrivning dnUEW
Jakker Journal Standard Standard Blue Journal 734528 734528 Jakker Journal Standard Blue Jakker Journal Jakker Blue Standard 734528 76qfC
Cotton Orange Kvinder 12 Mandarin Lafayette 148 Blazer Sz Nwt