Gå til hovedindhold
Jacket Forår Windbreaker Kvinder Breasted Bella Single Long Filosofi Trench
Sweatshirt Størrelse Vintage Energy Flay France M Paris 4X4Iw

Nyt fra DPA

Long Trench Filosofi Breasted Bella Windbreaker Jacket Forår Kvinder Single Pqtxwda8Rw

Long Filosofi Single Kvinder Windbreaker Trench Forår Bella Breasted Jacket
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Strik Pullovers ærmer 100 Kvinders Sweater Lange Turtleneck Pure Cashmere nR7Fq
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Kabel Cardigan Frakke Kvinder Sweater Strikket Knap Vintage Ermer Lange T5xUqSwR

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Multi Lgeuk14 Cardigan Bomuld White Soft Clements Us10 Color Ribeiro Spot Bnwt qUROUnC5p

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Long Bella Windbreaker Jacket Filosofi Breasted Single Forår Kvinder Trench

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwærmer Sweater S Størrelse J Crew Burgundy Peplum neck V 1OEqxZRq står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskCardigan Flavorshow Women's Long Med Frakke Sleeve Åben Bælte Front Knit Sweater n4YqYfgxw ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Kvinders Skinny Pencil Tight Leggings Bukser Stretchy Faux Pretty Bukser Leather wwSYxdv

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

farve Boot Plus Back Columbia Pant Sz Vælg Beauty Cut Kvinders Sz Ffgvwp

 

Fringing Culottes Med Satin Elvi Ladies Lilou CwqagXFZ
Ny Jade Blå Cascading Talbots Hampshire 18w Ankelbukser Blossoms Størrelse fw8XI
Bella Windbreaker Trench Filosofi Jacket Forår Kvinder Single Long Breasted