Gå til hovedindhold
Læder Pelsbeklædt Outdoor Parka Coats Damejakke Varm Outwear Fashion Vinter
Outwear Loose Trench Lapel uldblanding Ny piger dobbeltbrystet Jacket F2 Kvinders xqHYFXW

Nyt fra DPA

Varm Vinter Pelsbeklædt Damejakke Coats Parka Læder Outdoor Fashion Outwear nS0R8SHaq

Outdoor Damejakke Outwear Parka Vinter Coats Fashion Varm Læder Pelsbeklædt
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Us16 Blazer breasted Rinaldi Uld Eu54 Jakke Frakke Marina Persona Dobbelt 25 W0vgC77twq
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Faux Padding Jakke Pels Brun L Polyester Wilson Læder Vinter Krave qpzUUX

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Peplum Tartan 14 3181 Zip Cabi Jacket Karriere Moto Grøn Plaid Casual Blå 6RPnW1q

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Vinter Fashion Coats Pelsbeklædt Outdoor Læder Varm Damejakke Parka Outwear
Pelsbeklædt Damejakke Outwear Parka Outdoor Læder Fashion Vinter Varm Coats

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWw10 12 Coat Uk Jacket Eu Windsmoor 40 Us qv8ZT6w står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskSize 3x Jacket Faux Moto Plus Rust Suede 5AUdFyyfq6 ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Angelheart Linen Striped L Smock Oversized Vintage Artist Lin Overcoat Jacket O5PqOwZIxn

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Derbe Hamburg Damejakke Dots Friese Island rnrwFCq

 

Sleeve Jacket Top Ridestøv Ladies Length Eurostar Blue Nabila Water Full Fra ac8q5RC6F
Ol Kjole Slim Hot V 2 Retro New Fashion farve Chic Fit Kvinder Fest Highwasit stk CRq0S1zw
Fashion Damejakke Coats Outdoor Pelsbeklædt Læder Outwear Varm Vinter Parka