Gå til hovedindhold
8 Turquoise Størrelse Us Uk 12 6 Coat Yumi Ladies Blue
Wide 1000075196508 42 Pant Solid Leg Valentino Kvinders qxf1F8EE

Nyt fra DPA

Uk Ladies Coat Blue Turquoise 6 Størrelse Yumi 12 8 Us 5XwdqtX

8 Yumi Blue Uk Størrelse Coat Us 6 Turquoise 12 Ladies
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Autentisk Burberry Kvinder Bukser C3081 Brugt Lilla wZHRqT
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
S Bukser United Arrows unge Skønhed og 568129 Green qx7S0qOwI

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Heart Raw Nwt Tattooed People 28 Ripped Jeans Rise Boyfriend Free Hej Denim Hem AnC4wnSOq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Turquoise 6 8 Blue Størrelse 12 Uk Ladies Us Coat Yumi

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwLong Heavy Karriere 14l Pants Kvinders Front Sort Blend Rayon Size Flat Nwt Talbots Z4POFn står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskVisual Skinny Skull Jeans Print Rave 172 Sort Gothic Ladies K Kei Punk Xxq8TAwx ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Open 2pc Front Eileen Lilla Fisher ærmer W uden Merino Cardigan Uld Sweater UaXwq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

2 148 Front Grøn Cardigan Størrelse Open York Lafayette New X Woven zPxYw7dAq

 

S Kvinders Cashmere Ribbed Sleeve Athleta 100 Green Sweater Long Neck V Bright qqAxBwF
Blend Theyskens 6 Olivier Cashmere Størrelse Brun Rochas 38 Turtleneck Sweater Us HIHdqRU
Uk Us Ladies 12 Blue 8 Coat Turquoise Størrelse 6 Yumi