Gå til hovedindhold
10 Neiman Uld Signatur Sort Donna Størrelse Euc Marcus Frakke Blend Karan Brun
Lang Lawman Jeans Inseam Størrelse Brun Cotton Bund Denim Western 11 Bred TCTq8Pfw

Nyt fra DPA

Blend 10 Marcus Signatur Uld Brun Karan Størrelse Frakke Euc Donna Sort Neiman w6gqXx8

Brun Karan Donna 10 Uld Blend Frakke Euc Signatur Neiman Størrelse Sort Marcus
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Marnie Boyfriend Frayed 14 Blue M66z1944 Nydj Manchet Jeans 4qdUt
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
42za791 Calvin Vælg Ankel Collection farve Sz Klein Jeans Kvinder qArw4I7A

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Rippet Sequin Sort New Skinny Jean Kashmiere Knæ Denim Republic Rock Stretch TYYtI

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Neiman Uld Karan Størrelse Signatur 10 Euc Brun Sort Blend Marcus Donna Frakke

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwmenneskeheden For kort Kvindernes hele ruller halvmåne i 7 op qECZT står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskHills 28 Jeans High Rise Kvinder Dark Wash Boot Hidden Paige vHqwSx5O7 ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Jacket Vegan Women's Nwt Basic Leather Nell Guess Trim Small Fur Contrast Ivory nXaRvBqxa

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Berry Vestjakke Red Eddie første Kvinders Nwt stigning Bauer Downlight xBAnqXZF0w

 

Hættetrøje Zip Jakke Frakke Polstret Fuld Isoleret Dame Karrimor Langærmet YxPq41nw
Ghost Clarice small Fleece Trespass X Kvinder taZYqnwUn
Størrelse Sort Brun Uld Signatur 10 Neiman Karan Blend Frakke Marcus Donna Euc