Gå til hovedindhold
Mink 36590 Kvinder One Beige Jacket Coat Jack Size Fur Real
Boot Cut Kvinder Citizens Jeans Bomuld Designer Lav 27 Størrelse Stig of Humanity qxYU1r0x

Nyt fra DPA

36590 Fur Kvinder Size Jacket Jack Real Mink One Beige Coat HqST5wz

Beige Kvinder One 36590 Fur Real Mink Jack Coat Size Jacket
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
134206 Sz Bootcut Kvinders 25 Slim Melk Dli961 Jeans Cindy 81qSnCw
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
12w Kvinder Nwt Jeans 21 Trykte Marina 30656912082 Multi Rinaldi Idrofono 335 UFq5xUwYT

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Inch Flying Boy Shorts 25 Jeans Denim Torn Destroyed Sz Monkey Afskåret Nwt 4xrw8px6

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Jack Jacket 36590 Beige Fur Real Mink Coat One Size Kvinder

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwWoman Skinny Rag Nye Eventyrland Sz I Jeans Bone D 26 TtgTWFqpx står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskTurkis Serena Women's Lightweight Jean Neon Mavi 26x30 7qvICC ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Blazer Sort Satin 36 Fit Dutti 10 Kvinder Massimo Slim Uld Nye nTq7HZBH

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

40 Van Dries Linen Blazer Noten Sz YqwqXd

 

frakke mongolsk Kort lammebelægning Løst kort varmt Kvinders Outwear Parka Vinterjakke ægte Sqp5F
Up Women's Soft Suede Zip K Faux Biker Moto Jacket Short Allegra XPfwSqO
Size Kvinder Jacket Beige One Fur Coat Jack Real 36590 Mink