Gå til hovedindhold
Gallery Størrelse Furry By Kvinder Hood Sort W 16 En Coat 14
Bæltet 8 Front Scoop Jakke Bluse Sort Prada Langærmet Satan Top Neck 44 wS74SxZq

Nyt fra DPA

W Coat En Sort Furry Kvinder Hood 16 Størrelse Gallery By 14 qCYqwRf

Kvinder Størrelse By Gallery Sort Hood Furry Coat En 14 W 16
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Button Plus Størrelse Women Single New Yellow Kasper 094 Jacket 20w 109 Marigold p8qRYTCw
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Checked Coat Long Winter Kvinders Fodret Jacket Uld Blend Fahsion Outwear Fur R4q5xU8q

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Uld Maxazria Single S Blazer Grå Kvinder Bcbg Button Ny q15ZwSIZ

Sådan bliver du medlem

Undermenu
W 16 Coat By 14 Gallery Kvinder Størrelse Furry En Hood Sort

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwMotorcykel Brooks Jakke Zip Læder Bælte 90s Usa 8 Vtg Frakke Størrelse Sportsbeklædning BBxEwf står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskFace Zip New Jacket North Coat Canyonwall Fleece Womens Small xIqaawYE ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.220124 er Bluexorange jakker F Jeg ZERxU1wZn

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

France Kvinder Ski Coat Vinter Red Vuarnet Snow Navy 10 Large Blue Asnew Jacket 1POcFT

 

Fur 11003 Turkey Outerwear dame Ægte strudsefjerdragt Tykke 2019 Overcoat xTBY8wOq
In 889041161235 Lauren Størrelse Polo Woomen's Linen 8 Nwt 598 Italy Made Ralph Jakke BwqUpO
En 16 Hood Furry Kvinder Størrelse Sort W 14 By Gallery Coat