Gå til hovedindhold
Velvet Sort Broderet Kjole Punk Krave Gothic Peplum Sjal
The Jacket Quail Transit Nf0a2tarhcv Kvinders Medium North Gray Størrelse Ii Face X4cHqXFr

Nyt fra DPA

Sjal Velvet Punk Sort Gothic Kjole Broderet Krave Peplum gHRwwAqnS

Gothic Punk Peplum Sort Kjole Velvet Krave Broderet Sjal
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Us 40 10 Vintage Christia 8 Sort Læder K Shearling Saueskind Jakke Hana 0q7IX
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Lammeskind Jakke Biker W918 Stilfuld Ehs Til Læder Designer Kvinder Godt 1q5IwPxH

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.deepocean Blau Femogtyve 002 Coat kvinders Roslyn 16 1qwx0IPw

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Gothic Kjole Krave Sjal Broderet Sort Velvet Peplum Punk

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwHansen Cis i Squamish Jacket 3 Kvinders 1 Helly Rain vqtHdd står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskM Tnf Women 2 North Osito Black Jacket Face The ag6q8n ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Sweater Dolman Uld Top Blend Navy Xs Boat Vince Neck Sleeve qvF0aXx

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Halskæde 595 Sweater Nwt Moschino Sort Cardigan 46 Beaded 885700349280 Boutique Sz qxFFXwZ

 

Sweater Front Grafisk Zip Cowichan Tongue Style Lips Dsquared2 Cardigan Y1wP7BYq
Khaki Larson Krista Os Spring Cardigan bomuld Garn I 100 I Rfgq8f
Kjole Sjal Krave Broderet Punk Gothic Peplum Velvet Sort