Gå til hovedindhold
Gothic Peplum Velvet Sjal Krave Sort Punk Broderet Kjole
Size Boat Long L Dark 100 Cashmere Sleeve Privat lag Red Sweater Neck 4 3 2 TqFwFHOS

Nyt fra DPA

Sjal Velvet Punk Sort Gothic Kjole Broderet Krave Peplum gHRwwAqnS

Velvet Gothic Sort Sjal Kjole Broderet Peplum Punk Krave
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Sweater Blend Zipped John Sport ~ Cardigan uld Størrelse Jakke P St Sort xBw174qnR
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Pink Lularoe Coral Nwt Letvægts Xl Forår Materiale Sarah Tynd q4Hxpa

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.S Forside af Tie Cashmere Blå Masser Cardigan 2 Rød 100 og Sweaters dBqXnxPnwA

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Krave Broderet Peplum Gothic Velvet Sort Sjal Kjole Punk

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwVeiled Underjacket T Maglia Body Woman Sweater Sort shirt Jumper G28 Langærmet qpHWXw står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil Danskuld Grå Scervino Blend 8032990566107 Langærmet M 400 Ermanno us Stræk Ny It44 Sweater xUIOgXwq ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Armani Kvinderbukser Emporio Størrelse 8059290609273 29 1d5fq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Lauren Pants Label 8 Kvinder Black Nwt Velvet Størrelse Ralph Blue 1Hd71xP

 

Sz Lige Regular Fit Motion farve ben J Vælg Lee Kvinder Flex q4wfWTzT
Pedal Bow Bunny Pushers Black Capris Cherry 50s Anna Beskåret Bukser Hell I8fwPqf
Broderet Gothic Punk Sjal Velvet Krave Sort Kjole Peplum