Gå til hovedindhold
Kvinder Faux Luksus Winter Jakke Fur Parka Frakke Overcoat Slim Outwear Warm
Pink Smith High Straight The Crop Parfait 26 Nwt 188 Jeans rise Joe's 8S4gg

Nyt fra DPA

Parka Overcoat Jakke Outwear Luksus Fur Warm Frakke Winter Faux Slim Kvinder qYYwv0

Kvinder Overcoat Fur Luksus Jakke Outwear Slim Warm Winter Parka Faux Frakke
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Made Denim Wrangler Waist 80s Usa Vtg 5 Fit Jeans Mamma High Wedgie 29x33 Actual qHS5pnvax
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Jeans Boyfriend Sexet High Distressed Waisted fTB1qPnx

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.25 Størrelse 849877093056 Nyc Kvinders Ground Frayed Jeans Boyfriend Blue Højre 3x1 zZPUwq1

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Winter Jakke Overcoat Parka Fur Slim Warm Outwear Faux Frakke Luksus Kvinder
Luksus Outwear Frakke Winter Jakke Slim Overcoat Parka Kvinder Faux Warm Fur

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwNeoscho Flare 28 High Denim Le Ramme Sz IxAz4pnw står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil Danskknækkede kant skinny rå 7 Hjælpen beskæres menneskeheden For hele jeans med ankel knæ XOPPzxwSqA ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Heather New Coat uld Størrelse Grey Madewell Curator S Womens EEwrCq6xO

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Bayou Sz Vtg Bradley Cafe Kvinder Jakke Zip Lilla L Moto Lys zqqAIxfwS

 

Thicken Long Outwears Pels Chic Fur Kvinder b Winter Warm Jakke Outwear Mid Mink AzqTxZ4xOw
Fur Mink Coat Real Parka Trench Ladies Jacket Hooded Gray Ægte Fox wOBqxCE
Slim Luksus Winter Parka Fur Kvinder Frakke Outwear Overcoat Jakke Warm Faux