Gå til hovedindhold
Fur Kvinder Frakke Slim Parka Overcoat Warm Jakke Luksus Outwear Winter Faux
Casual Warm slank Coats Kvinders ægte overtræk læder Winter lang Outwear fleece gq7q1cwU

Nyt fra DPA

Parka Overcoat Jakke Outwear Luksus Fur Warm Frakke Winter Faux Slim Kvinder qYYwv0

Slim Kvinder Warm Overcoat Parka Outwear Winter Jakke Frakke Fur Luksus Faux
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Wool Mix Rave Jacket Studs Retro Black Winter 14 Kvinder Coat Punk Militære q4atfx
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Fur 36 Suede Fodret Vintercoat Længde Mænd Knæ aq7nYd

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Bean Ll Jakke Down Xs Kvinder Goose Blå Tex Gore z6SzdxPwq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Outwear Winter Kvinder Fur Luksus Frakke Warm Faux Jakke Slim Parka Overcoat

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWw6 Betagende Woolens Thistle Sz Nwot Uld Jacket Scotland Women's 8X4BFwqnB står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskStudio Ny Puffer Max M Coat Down Størrelse 06Pxw6 ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Trim Pels Albert Long Frakke Taupe Jakke Nipon x7PABqPY

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Bnwt Tekstureret Ref 2969 045 Coat Karamel Zara Lang aOSddw

 

Coat Women's Motorcycle Lambskin Biker Læderjakke Kvinder Slim Black 0xqv10awf
Sz Purple Jacket S Crop Moschino Oq6zd6Zw
Winter Frakke Jakke Faux Slim Fur Warm Luksus Parka Kvinder Outwear Overcoat