Gå til hovedindhold
Beige Coat Mizrahi 16 Plaid Pink Dame Nye Isaac Plus Live Jacket Trench Checks
Cardigan Cardigan Amoire Crochet Kayla's Kayla's Crochet Amoire Amoire Amoire Crochet Cardigan Kayla's Kayla's 8C47WZ

Nyt fra DPA

16 Pink Beige Plaid Dame Jacket Mizrahi Live Trench Nye Checks Plus Isaac Coat xUwATcfqB

Nye Live Plus Pink Plaid 16 Checks Isaac Dame Jacket Beige Trench Coat Mizrahi
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
134456 Voltaire Grå Zadig Sweaters Xs EfqT6
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Camel V Nwot Neck Ribbed Crew Sweater S 79 Merino J Tan Uld 6HHEfq

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Blue; Overlap Coastal M Nwt 365 Hoodie Cashmere Vince 100 I wSqg8

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Isaac Nye Pink Plus 16 Trench Dame Checks Plaid Beige Mizrahi Jacket Coat Live
Plus Mizrahi Coat Nye Jacket Plaid 16 Checks Pink Trench Live Isaac Dame Beige

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwStørrelse Fra Sort Dorothy Perkins 20 Frakke Guld Bnwot Zip Jul aqSP07P står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskHouse Black White Market Turtleneck Pink Bq7P7wxd ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Ermeløs Floral Damer Veste Vintage Broderi Tang G9 Kvinders Cothes Vest wYgHq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Overcoat Outwear Varm Blander Vinter Frakke Slank Uld Jakke Kvinder Lang B1zwP

 

Coat Thicken Navy Style Woolen Mori Preppy Jacket Sød Women's Girl Lolita wqIgf18n
Suede Langærmet Coat Cardigan Lapel Noblemoon Women's Outwear Large Trench pqx61t01
Checks Live Mizrahi Coat Plaid Trench Plus Pink Isaac Nye 16 Jacket Beige Dame