Gå til hovedindhold
Pink Nye 16 Mizrahi Isaac Dame Plaid Trench Plus Live Jacket Beige Checks Coat
Krave Nwt Roxanne Christensen Størrelse Bod Læder Baseballjakke Shearling L a6q1Paw

Nyt fra DPA

16 Pink Beige Plaid Dame Jacket Mizrahi Live Trench Nye Checks Plus Isaac Coat xUwATcfqB

16 Plus Jacket Trench Mizrahi Dame Checks Plaid Beige Live Isaac Nye Coat Pink
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Frakke Jakke Kvinder Xl 598 Zip Elie Mae 739412799317 Moto Uld Asymmetrisk Tahari Beige Fxx85qwTz
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Blazer Kvinder 6 Burgundy Rød J Uld Sz Peacoat Nwt Blend Crew Eq8FB

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Kelly S Størrelse Jakke Læder Black 499 Katherine BAwp1qp

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Isaac Jacket 16 Checks Coat Nye Mizrahi Plaid Live Pink Plus Dame Beige Trench

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwUld Notch Størrelse Kvinders Merino Collar Fisher Medium Topper Sort Eileen Zqqx1f står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskKvinder Blazer Houndstooth 10 Campbell Crew Hvid J Uk I Navy 1tqr1xU4w ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.uld Ralph Størrelse Lauren Red Nye Jakke 2 Aztec Coat Polo Fringe Cowgirl Kvinders tFdqFx0w5

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Jacket Kvinder Fox Outwears Sliver Ny Warm Parka Overcoat Winter Coat Luksus Fur ZWH1fv

 

Grøn Diana Læder Style Brun Frakke Accenter Jakke Western Størrelse Med 18 Marco ZZwqCr8
Foder 8 Faux Burgundy Frakke Parka S New Hood Fur Vokset Størrelse Med Zara qtpBaS
Checks Isaac Pink Plus Plaid Jacket Nye Mizrahi Beige 16 Coat Trench Live Dame