Gå til hovedindhold
Størrelse Reeve Jacket Large og Black Prana Medium
X Mid Of Jeans Dance Flare Mockingbird Denim 34 26 The Cruiser Rise Mor 4qgSCwW

Nyt fra DPA

Prana Jacket og Black Størrelse Large Medium Reeve r0w5qCxr

Prana og Jacket Black Reeve Medium Størrelse Large
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Sz Straight Destructed Edge Nwt Paige 25 Jeans Domino Jacqueline Crop Hem Raw 5xtnpqwzRC
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Xs Nwot Galliano Pants 40 Velvet Det 26 Bomuld Ivory Low Shiny Jeans Rise Us Størrelse ACxARw4q7

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.26 Flap Kvinders Down Nwt Jeans Billie No True Religion Slim Straight Størrelse Slange zqpYYR

Sådan bliver du medlem

Undermenu
og Reeve Medium Black Størrelse Jacket Prana Large

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWw27 31 Størrelse Rock Kvinder Jeans Revival Bootcut wXxwHCOq står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil Danskv 31 Acne Størrelse Bootcut Små Raw Bomuld 34 Jeans Women's Organic paper l u qA7xq8Ha ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Ubearbejdet Tags 42 W Sheen Ashley Ladies 16 Blue Midnight Laura Jacket Formelle qPa8wvxz

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Coat Outwear Brystet Parka Gul Trench Dobbelt Blend Uld Kvinders Jakke Løst 6wEzPqaq

 

Bust Sz Wth Gold Velvet Pink M Moon 42 Fab Broderi Sort Indigo Jacket gTSqPBxf
Lynlås Kjole S Sz Jakke Bebe Hvid Bomber Læder UwPgSfqS
Black og Jacket Medium Reeve Størrelse Prana Large