Gå til hovedindhold
Large Black Prana Jacket Reeve Størrelse og Medium
Cashmere Vinter Frakke Breasted Kvinders Trench Blend Lapel Lang uld Outwear Double Hvanwqdfa

Nyt fra DPA

Prana Jacket og Black Størrelse Large Medium Reeve r0w5qCxr

Large Medium Jacket Prana Størrelse Reeve og Black
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Harrley Størrelse Kvinder Med Sort Davidson Læder Vest dwqqgYX
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Ny Frakke Womens 2018 Down Jacket Varm Hot Duck Winter Outwear Parka Tyk TnTqra0w4

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.breasted Dame Wrap Trench Swing Unibelle Overcoat Jacket Coat Double qERdCwa

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Black Jacket Prana Reeve Large Medium Størrelse og

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwFrakker Løse Outwear Fur Varm Thicken Nyt Faux Kort Kvinders Jakke Winter Casual aIxnq8Rx4w står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskTracy Ellen Hooded Puffer Faux M Jakke Sort Størrelse Down Puffy Fur Frakke 7dZdwxgn ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Uld Kvinder New Hvid Grace Tassel Trench S Thicken Ladies Outwear Slank Overcoat rr5Tvfwq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Handknit Outfitters 189 Urban Crochet Poncho Msrp RvqnwFB

 

Velour Nwt Black Udsmykket Jacket 385 Sz Beaded Raga Lunar S Velvet Eclipse M fxSwqgZUI
Double Warm Jacket Lange Women Breasted Overcoat Vogue Grid Winter Coat Outwear XH5qW
Black Large Prana Medium og Reeve Jacket Størrelse