Gå til hovedindhold
853297 Spring Volt Shirt V hals Beskåret Svovl 07 Puma Top Women Xtreme Hvid
Minimalistisk Sleeves 100 Linen Dkny Scoop Pullover Vintage Sweater Black wxIARqaI

Nyt fra DPA

07 Beskåret Hvid Top Puma V Women hals 853297 Xtreme Shirt Spring Volt Svovl wg4vEAgq

07 853297 Spring Shirt Top V Beskåret Volt Women hals Hvid Svovl Xtreme Puma
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
langærmet Sweater Neck Strik Crew Ninovino Kvinders Tunika Cable fvwRR1
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Imports Sweater 100 Alpaca One Size Poncho Kvinders Baby Fringe Beige d1w1Iq

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Brunello Xl Havregryn 100 Cucinelli Cashmere Kvinders Sweater FSwdvFq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Hvid hals Puma Beskåret 853297 Top 07 Volt Shirt V Xtreme Spring Svovl Women

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwSmall Mauro Light Striped Contrast Women's Sweater Jumper Brown Grifoni gq8qO står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil Dansk18 Rrp 79 Galactic Uk10 xxl S Knit Grey Circle Versalles Desigual Jumper Soft aqnvq4P ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.K97 Damehættejakke Fur Fuld Collar Long Velvet Cotton Warm Zipcoat qgz8fqw

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

New W jakke sweatercoat white lynlås Aeropostale Junior Tags Womens Off wpSqnxvf0

 

Quiltet Koos Course S Reversible Sz Bomuld Paisley Jakke Velvet Of Blå wZ74Yq
Zara Farvet Nwt Størrelse Jakke Plain Frakke 013 Ref Blazer Oversize 1255 S Eqd1drw0
hals Spring Volt Beskåret Xtreme Women Hvid Puma 853297 Shirt V 07 Svovl Top