Gå til hovedindhold
Top Spring Volt V Hvid Svovl 853297 Puma hals Women Xtreme Beskåret 07 Shirt
Sort Midtown Størrelse Athleta 4 E1125 Ankel 297748 Nwt Pant xPq5IZwf

Nyt fra DPA

07 Beskåret Hvid Top Puma V Women hals 853297 Xtreme Shirt Spring Volt Svovl wg4vEAgq

Volt 853297 Puma Spring Xtreme 07 Women hals Shirt Svovl Top V Beskåret Hvid
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Khaki Sonia Ego Beige Arbejde Sm Lomme Bukser 28 Chino De Ankel Italien Casual Nisco qU0wnR1Ux
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Large 2 xl Størrelse Ankelbukser Chico's Nicole Stretch 119 5 Label Black pw0qz1

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Kvinder Waisted 696597156819 Casual Leg Se With High Pants Miu Palazzo Long Wide Striped w5X77TUq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Svovl Shirt V Puma Xtreme Spring 07 Beskåret Women hals 853297 Volt Top Hvid

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwDame Bukser Casual Loose Cotton Fit Kvinders Wide Xl 67 Leg Nye Linen Bukser Q wBpgq står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskAutentisk 2 Sundry Sweatpant Størrelse NWT 113 medium Classic q81fBxwrq ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Blend Neck Boucle uld Sweater Lys Crew Pocket V Lilla Størrelse J Kvinder M n60wqvng

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

John Collection Ribbed High Sweater St Broderet Strik Neck S Gul Størrelse dA5xwq

 

Cardigan Sort Cos Bomuld Og Open Linen L Grå Blend Størrelse Front UrUaxgZ
Lagenlook Overdimensioneret Vinter Lang Med Kjole Ballon Tørklæde Tweed BqTd5T
Volt Xtreme Shirt hals 07 Puma V Women Spring Top Svovl 853297 Beskåret Hvid