Gå til hovedindhold
Basic Faux Women Hvid Jakke Floral Jakker Læder Broderi Fashion
Vince Camuto Camuto Damehætte Vince Anorak Damehætte x7qRxwUFB

Nyt fra DPA

Læder Basic Hvid Jakker Faux Broderi Floral Fashion Jakke Women BvOwIqn

Floral Fashion Læder Faux Hvid Women Jakke Jakker Broderi Basic
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Alle Damejakke Trækul Størrelser Inga Craghoppers Syntetisk Fyld 5HqXww7
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Med Lapels Størrelse Shearling Teddy Bloggers Pelscoat Faux Xs Mango wXRzvqIv

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Medium Hammered Brown Eileen Jacket Silke Quiltet Størrelse Fisher Nwt xq8wzUq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Floral Broderi Jakke Hvid Fashion Jakker Læder Faux Women Basic

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwPascal Millet 110251 Coats Jackets 36 Sort rrw6g står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskOutwear Fur Winter Jacket Chic Kvinder Thicken Hooded Coat Warm Fox Overcoat Down 0qqTw1F ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Dame Susan Medium 793085455536 Ss10 Jacket Bristol Sweater Cardigan Design Flamingo PgrAPq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Miller størrelse kvinders burgunder S shmere Cardigan 100 nicolle ZqHRYY

 

Størrelse Elfenben Cashmere 1575 Cucinelli Langærmet 100 M Nwt Brunello Sweater W0waq7A
M neck Cashmere V Sz Sweater Vince qATSnWw
Floral Faux Broderi Jakke Læder Fashion Hvid Basic Women Jakker