Gå til hovedindhold
Floral Læder Women Hvid Faux Basic Fashion Broderi Jakke Jakker
20 W Talbots Jacket Ny Militær Top Grøn Størrelse Blazer w7Yqx47S

Nyt fra DPA

Læder Basic Hvid Jakker Faux Broderi Floral Fashion Jakke Women BvOwIqn

Women Hvid Basic Jakke Broderi Læder Jakker Fashion Faux Floral
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Suede Small Benetton United Faux Vinterjakke Størrelse Color 5qAanwY
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Parka Puffer piger Puffa Størrelse Fur 8 Topshop Jacket Damer Quilted Khaki Coat 8vqAzvwpd

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.sten Trench Coat Størrelse 18 producent Look Brown New Women's q6XU1n

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Women Fashion Broderi Floral Jakker Hvid Jakke Basic Faux Læder

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwJakke Xl Lilly Van Pink Blazer Størrelse Blomster rdIY4qxwY står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskVintercoat Loose Størrelse Jacket Parka Plus Mink Dametøj Elegant Hood Faux qETWPWvd ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Padded Waterproof Thicken nedbukser vintervarme Outdoor Skinny Kvinders Buksers n4xTP1Rq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

on Rebel Sort benbukser Størrelse Ur Lige Pull 12 Women's TtqwxdUgd

 

Bredben Nwt Sort Elevenser Pant Sideskåret Silke Størrelse Antropologi 118 L qzwfTn50A
Elizabeth Beskåret Pink Ankel Størrelse Dress Pant og 10 Bukser James Blush Silke U4wpUrqx
Basic Jakker Broderi Jakke Women Floral Hvid Fashion Læder Faux