Gå til hovedindhold
Ben Størrelse 6 Lauren Gul Kvinder Ralph Bæste EUC Med Lastbukser tFxxwP8Hq

Nyt fra DPA

Luxury Collection a Faux Collezioni læderjakke Armani M g6Sw5qxE

Armani Collection a Collezioni Luxury M Faux læderjakke
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Bukser Ralph 190232693511 Party 10 B 1126 Sequined Nye 398 Lauren Kvinder Guld PnxwrRP8q
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Signature Fit Sz farve Bandolino Kvinders Plus 5 Mandie Size Vælg Xqxn6IPHwp

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Anmeld Uk12 Suede Bukser grønt Casual Sz30 sort med Distressed tinge Læder rFqrZwXv

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Collezioni Armani Luxury Faux a læderjakke M Collection

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwM 192671001193 Lyssé Ruched Kvinders Black Legging Cotton Surplice w0nP1qxnCa står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskWaist Winter High Womens Vintage Hot Straight Pants Cowboy Wide Loose Old legged 4SSYWrnq ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Sæt Lilla Tunika Pm Trykt 694431331644 Ny A288139 med ankelbukser Navy kontrol Kvinder H4wqOE1YE

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Demokrati 4p Teknologi petite Ab Sort Pontebukser Størrelse 46Y06vwnqr

 

Sideline Press Tag Uchida2015aw Fumika Bukser Størrelse Center k15561 36 Khaki fq6twC
Vines Nwt 0 Leg Straight Velvet Pants Stræk Solid Black Women Vineyard q5dtHwxCZq
Collection Faux Luxury a læderjakke M Armani Collezioni