Gå til hovedindhold
Luxury Armani Faux Collection a Collezioni læderjakke M
Navy 7522 Bnwt Kasket Ull Rrp 241 Håndlavet £ 7522241401024 Blue Zara Ref S Størrelse 100 BvqdBSx

Nyt fra DPA

Luxury Collection a Faux Collezioni læderjakke Armani M g6Sw5qxE

læderjakke a M Faux Collection Collezioni Luxury Armani
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Jakke Langærmet Gap Denim M Medium Blue Jeans Størrelse Unisex tqwFXFIS
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
8 Sort Joseph Detail Ribkoff Heart Velvety Bedøvelse Jakke Jacquard Twist Lock BPwq4ZHxf

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.L White Sz Guess Beige Off Coat Trench Farve 0w4qwpR

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Luxury læderjakke Faux Collezioni a Collection Armani M

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwSort Grå Ostrich Furry Brude Hvid Feather Cape Bryllup Stole Lyserød Pels Sjal q45PPnEx står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskJakke Womens 109 New Black Howard Metallic Størrelse 8p Jessica 625 Petite Plisseret qHzpFAZwn ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Ultra on Skinny 25 Størrelse Blue high Free Pull Jeans People Nwt wI5xnfXq7P

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

X Jeans Tapered Denim G Kvinders 32 Uv Destroy 3301 26 Raw Loose Tyler star Sz wfHnqOU

 

Straight Undone Hem Jeans Leg Beskåret Blue Størrelse Kvinder Insider Moder 30 7qxnpx
Paige Rise I Jeans Euc Armstrong Stretch Sz Bootcut Mørke Vask Mid Manhattan 24 wRqXxRT
Collection a Armani Faux læderjakke M Collezioni Luxury