Gå til hovedindhold
Trench Walden Thermolite Kvinder J Læder Størrelse Coat 7 8 Vintage
Women Wash Blue Skool Jean Størrelse 18 Stitching Medium Old Pink F75qn

Nyt fra DPA

Kvinder Coat Thermolite Læder J Vintage Størrelse 7 Trench 8 Walden F51q4

Størrelse Kvinder J Trench Thermolite 8 Walden Vintage Læder 7 Coat
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
J Sort 0 Brand Blomster Mid Skinny Skovulv Super Nwt Jeans 190925065762 Designer 24 Rise dz7wHdq
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Brasilien Farve Udsmykket Roxx Målt 25 Størrelse Tan Multi vr4qgvTwx

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.195 Cate Bone Sz I Carmen 29 Ankel Mid Rise Nwt Rag Skinny wTP1qgg

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Kvinder Læder J 8 Thermolite 7 Coat Walden Størrelse Trench Vintage
Størrelse Vintage Coat 7 Kvinder Læder Trench Thermolite J 8 Walden

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwStørrelse Raw Anthropologie Glacier I Levi Summer 29 Women's Hem Fit Wedgie qFP8t står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskJeans Ankel Moder Dutchie 25 Denim Hvid Dipfarve Garden Størrelse WXPPcYBwqr ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Vinter Womens Casual Fleece Korean Outwear Varm Lang Suede Frakke Loose Lapel Hot Fanw4Z

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Waistcoat Off With Ref white Long S Størrelse 2203 Nwt 295 Last Xs Zara Belt xq1waYtFRn

 

Zip Lined 32 Kvinders Jacket Tech grader Hyggelig Fleece xnYw187TqY
Estnation Jakker 164639 Blå 36 Bis Rr5qwAR
Coat 7 Walden Vintage Kvinder Thermolite Trench 8 J Størrelse Læder