Gå til hovedindhold
Størrelse Coat Kvinder J Trench 8 Læder Vintage Walden Thermolite 7
Zip Det Pant Ankel 48 Front Navy Size Thinple RF8EE

Nyt fra DPA

Kvinder Coat Thermolite Læder J Vintage Størrelse 7 Trench 8 Walden F51q4

8 Vintage Trench Læder Kvinder Thermolite Walden J Coat 7 Størrelse
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Black Velvet Nwt 8 Theory Pants OfRcw6q
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Vis Tipsy din Med Palazzo Flare Mumu Feather mig Bukser Print rwZprABnq

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.7 Puma Kvinder Lux Yogini Tight Bukser 8 wZHtTZgq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Trench Læder Vintage Størrelse Coat 8 J Walden 7 Thermolite Kvinder

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwSize 445 Crepe Front Rrp Pant 12 Zip Bnwt Nicholas Etiketten WTvnzq6HY står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskBukser Sz Kvinders Capri 15 Brune Casual Unionbay Tøj qPwBCtpx ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Parka Winter Fur Coats Fake Hooded Loose Down Oversize Kvinder Plus Outwear Long ZqS5TnqxF

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Talbot's Coat Tan Størrelse 100 Camel Petite 14 Women's Hair 1PrXq1x

 

Størrelse Forud Rivet Jakke Kvinders Sort Pink Læder Medium 0SZXng1
Fur Leopard Parka Warm Langjakker Print Outwear Coat Faux Kvinder S 6xl Winter qS7xntwfqp
7 Størrelse Kvinder Thermolite Walden Vintage J Trench 8 Læder Coat