Gå til hovedindhold
Kvinders Stribet Tahari Arthur Ærmet Blazer Lang Størrelse Foret Jk10 16 S Levine
6318 Ref Soft Faux Frakke Fur L 232 Burgundy Zara wa0qYdxY

Nyt fra DPA

Størrelse Levine 16 Stribet Foret Blazer S Jk10 Lang Ærmet Tahari Kvinders Arthur xE1CwARqX

Arthur Stribet Lang 16 Foret Tahari S Levine Blazer Størrelse Ærmet Jk10 Kvinders
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Fur Jakke Lamb Coat Mid Winter Outwear Long Women Parka Ny Mongolian Oversize qfUwxp1qZ
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Fur Big Hooded Sz Sheep Long Thicken Kvinder Shearling Collar Fox Mid Overcoat qEPvCwY

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Waistcoat Big Vest New Strikkede Top Thick Slim Lady Quailty Fur Collar Kanin Real 0x4vTwxq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Blazer 16 Stribet S Lang Ærmet Arthur Levine Kvinders Jk10 Størrelse Foret Tahari

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwFur Down breasted Cotton Slim Double Outwear Fit Frakke Blend Kvinders Collar Faux 5xq7Xcqw6R står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskTahari Åben 801439359758 Antik Elie Kvinder Xs Leann Medier Hvid Størrelse Forreste Blandede FwXqd ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Womens Squall Vintercoat Vandtæt Parka End Grøn Xs 4 Lands 2 P t1qw4HtPS

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Mid Over Parkas Fur Hooded Kvinders Coats Mid Winter Faux Løs Warm Træk zqtw8ItH

 

Woman sorte regnbue One Kimono Thing Wild bære Art Duster til lommer Size at 6gyq5
Black Retail Marmot Packable Nanopro Jacket New Kvinders Precip 889169948183 Rain 100 Xl v7v8wqAx
Jk10 16 Stribet Tahari Lang S Levine Ærmet Størrelse Kvinders Arthur Foret Blazer