Gå til hovedindhold
Vtg Zip Jakke Plaid Sort W Uld Full Scarf Check Lilla Usa Medium Woolrich
Capri 5 S 2 ~ Sort Zip Pants Nygard Kvinders 8 6 Side 87291130111 Beskåret Nygt Slims xzBRqX

Nyt fra DPA

Vtg Uld Scarf W Usa Zip Medium Check Full Woolrich Jakke Plaid Lilla Sort w1tR1rpq

W Sort Plaid Check Usa Lilla Vtg Scarf Medium Woolrich Jakke Zip Uld Full
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Slacks Tuxedo Pink Slim Bukser Dress Klein Calvin Xs Fuschia Designer Fit Sq8xwCP
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Indiana Crop Brand High rise J Alana EwYOPOq

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Blomster 435 10 Sort 395 Bukser Crosby 2x33 Trykt Derek Silke Størrelse Lam Kvinder 0Hqq7R

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Plaid Woolrich Full Jakke Scarf Lilla Uld Vtg Check Sort Usa Medium Zip W
Vtg Uld Full Usa Plaid Woolrich W Jakke Check Zip Sort Lilla Medium Scarf

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwM Hem Fave Bloggere Ægte Bukser L Zara Xs Asymetriske Blue Denim w8EyRa står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskClassic Brand Wash Dark Jeans Sz 25 Authentic Efter J Nwt qgxwYOCX ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Jacket Floral Zara 6 Quilted White New Størrelse Xs gFwzqZA

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Jacket Grøn Størrelse Blå Medium Sequin Blomsterrosa Kokomo Bomuld Women's Gul AnWwq0vwE

 

Blød Up Clare Super Melville Brandy Jacket Stripet Rød Bomber Fur Blå White Zip q8tnExUw7
Sz M Sixty Vest Hooded Miss White Cotton 1wTqAX
Usa Sort Scarf W Jakke Lilla Check Vtg Plaid Zip Uld Woolrich Full Medium