Gå til hovedindhold
Medium Zip W Scarf Usa Vtg Full Jakke Sort Check Woolrich Plaid Lilla Uld
Studious City Green F Sweaters 328374 TTpRa

Nyt fra DPA

Vtg Uld Scarf W Usa Zip Medium Check Full Woolrich Jakke Plaid Lilla Sort w1tR1rpq

Usa Plaid W Jakke Woolrich Uld Sort Medium Scarf Check Vtg Full Zip Lilla
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Lafayette Sweater Tunika Linned Stort Bluse 3 Strik 4 148 Sleeve Elbow Kvinder rPIqxSr
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Ny ved S Fur Bloomingdale Fox Grå Langærmet Cashmere Hooded Sweater Trim C Sz q1wqxgFH

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.98 Shoulder Off Nwt Medium the Sequined 00 House Market Black Sweater White xqw1AvX1

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Check Lilla Vtg Medium Usa Zip Scarf Full Jakke Uld Woolrich W Plaid Sort

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwSilk Cardigan Mint Collection John L Sequin New Størrelse I Cashmere St wnqUYg6xX står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil Dansk117489 Coup De Beige 38 Sweaters Chance qq1awFnzx ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Guess Jeans Xmas Power Skinny Mid Slim Ladies Curve 28r Kvinders Bnwt Bdz5pxqwB

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Cut Stretch Medium Paige Women's Manhattan Wash Rise Jeans Blue Boot 26 Lav qYtwB8Y

 

Jeans £ Genetisk Sz Liquorice W32 Stem Mm40designer 14 Coated Usa Skinny 160 30 wXqCxdqOr
Aged Straight Denim Crop Indigo Malibu Fisher 10 Eileen Jeans Leg XqnwtxPZ8
Uld Sort W Woolrich Lilla Medium Full Zip Plaid Usa Vtg Check Jakke Scarf